Op zoek naar tegel laminaat voor mijn woning

Tegel laminaat

Op zoek naar tegel laminaat voor mijn woning

Ik ben onlangs verhuisd naar Almere en het huis moest erg opgeknapt worden. Ik was hier met 2 maanden mee klaar. Het enige wat nog moest gebeuren was het leggen van tegel laminaat in mijn woon en slaapkamers. Ik zocht hiervoor een bedrijf dat bij mij in de buurt was gevestigd. Na een tijdje te hebben gezocht op internet kwam ik uit op het bedrijf Direct Floor. Ik nam een kijkje op de website van het bedrijf voor inspiratie.

 

De website van Direct Floor

Omdat ik er nog niet helemaal uit was wat voor tegel laminaat ik wilde hebben ben ik op zoek gegaan naar inspiratie. Er waren op de website een aantal afbeeldingen te vinden van de manier waarop het tegel laminaat naar voren kwam.  Er was op dat moment ook een actie voor een bepaald soort tegel laminaat wat aardig veel geld scheelde. Ik kon via de website direct een bestelling plaatsen waar het product vervolgens naar het winkelmandje werd gestuurd. Ik kon hier via internetbankieren gelijk afrekenen. Een aantal dagen later werd het tegel laminaat bezorgd en heb ik het binnen en aantal dagen afgerond. Ik was erg blij met het resultaat. Ik ben ook erg tevreden over de levertijd van Direct Floor.