Klik hier voor alle maandaanbiedingen

tegelmaxx

Klik hier voor alle maandaanbiedingen

Bent u benieuwd naar de maandaanbiedingen van het bedrijf Tegelmaxx? Klik hier om deze allemaal te bekijken! Elke maand biedt Tegelmaxx drie verschillende aanbiedingen uit het assortiment aan. Als u geïnteresseerd bent kunt u de website van Tegelmaxx in de gaten houden. Want wie is er nou niet gek op aanbiedingen? De drie aanbiedingen van deze maand zijn Wit Glans HS 30 x 60, nu voor €14,95 per vierkante meter, RVS (V2A) hoek profiel glans of geborsteld nu voor €10 per m1, Jos Disi antraciet 30 x 60 nu voor €42,25 per vierkante meter. Elke maand dus drie nieuwe aanbiedingen, neem gauw een kijkje op de website!

Openingstijden Tegelmaxx

De openingstijden van Tegelmaxx staan duidelijk op de website beschreven. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is Tegelmaxx van 9.30-18.00 geopend, op donderdag is Tegelmaxx van 9.30-20.00 geopend, op zaterdag van 9.30-16.00. Op zondag is Tegelmaxx helaas gesloten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de contactgegevens op de website. Klik hier voor de link naar de website.

Persoonlijke ervaring maandaanbiedingen

Op de website van Tegelmaxx kwam ik de maandaanbieding van RVS hoek profiel glans of geborsteld tegen. Mijn voorkeur ging uit naar glans en ik besloot dit product te bestellen. Het product is van €18,40/m1 naar €10,00/m1 gegaan. Ik vond dit een erg goede aanbieding en ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij Tegelmaxx! Klik hier om alle aanbiedingen van Tegelmaxx te bekijken.

 

Kijk voor meer over tegels ook hier.