Welke fittingen zijn er?

LetsLeds

Welke fittingen zijn er?

Zoals je misschien al wel weet, zijn er vele verschillende soorten fittingen zijn maar welke fittingen zijn er? Op de website van Letsleds kan je alle informatie betreft de vraag ‘welke fittingen zijn er?’ vinden. Ook in dit artikel kan je verschillende informatie terug vinden. Misschien weet je al welke fitting je nodig hebt, dan is het zeker een aanrader om direct de perfecte LED verlichting op de webshop te bestellen.

welke fittingen zijn er?

Informatie over de verschillende fittingen bij Letsleds

Wanneer u een LED lamp besteld op de website van Letsleds, dan zullen deze lampen plug & play geleverd worden. Dit houdt in dat u de oude lamp eruit kan doen en de nieuwe direct kan plaatsen. Bij Letsleds hebben alle lampen namelijk een standaard fitting van verbindingen tussen de lamp en de fitting. Er zijn tegenwoordig vele verschillende soorten fittingen op de markt maar bij LED verlichting worden er maar een klein aantal gebruikt.

 

Wat betekenen de nummers en de letters?

Iedere fitting heeft een eigen naam. Deze naam bestaat uit letters en nummers. Het getal geeft aan welke maat de fitting heeft. De letters geven in combinatie met het getal aan, over welk soort fitting het gaat.