Bopita

bopita

Bopita

We kregen een aantal maanden geleden te horen dat mijn vriendin zwanger was geraakt.Geweldig nieuws natuurlijk maar onze woning had maar een slaapkamer. We waren dus op zoek gegaan naar een nieuw huis die beschikte over minimaal 2 slaapkamers. Na een aantal maanden te hebben gezocht hadden we samen een nieuw huis gekocht. We moesten hiervoor nog wel de babykamer inrichten. We wilde dit graag doen met het merk Bopita dit is een hoogwaardig baby en kindermerk.

 

Het merk

Bopita vind de veiligheid van het kind het meest belangrijk. Ook gaan de meubels van Bopita erg lang mee het merk Bopita staat dus voor echte kwaliteit. Het merk begon ooit met een ontwerp van een box en is uitgegroeid tot een leverancier van box, ledikant tot complete tiener of studentenkamer.

 

Inrichting

We wilde er voor zorgen dat ons kindje opgroeit in een zo’n veilig mogelijke omgeving. We hadden daarom gekozen voor het Bopita merk. We hadden samen een aantal mooie meubels uitgezocht voor de babykamer. Het werd erg snel geleverd en we waren binnen een aantal weken klaar met de complete babykamer. We waren erg blij met het resultaat over hoe de babykamer eruit was komen te zien. De meubels waren erg stevig en het zag er erg veilig uit.