Aankoop van Winkelverlichting

winkelverlichting

Aankoop van Winkelverlichting

Ik had een opleiding gevolgd aan de HAN in Nijmegen als marketeer. Nadat ik mijn opleiding had gehaald kwam ik echter niet aan het werk. Bij elk bedrijf waar ik solliciteerde zochten ze een werknemer die beschikte over een aantal jaar werk ervaring. Ik besloot daarom om een eigen bedrijf te starten. In het begin was het erg veel werk om het bedrijf uit te breiden. Ik had een restaurant in Dordrecht geopend. het pand was echter wel aan een verbouwing toe. De verbouwing heeft erg veel tijd in beslag genomen en was na een aantal maanden eindelijk klaar. Ik had erg veel klanten en ze vonden het eten allemaal erg lekker. Nadat ik een tijdje was geopend wilde ik ook graag winkelverlichting om meer klanten aan te trekken.

Op zoek op het internet

Ik ging op het internet op zoek naar een bedrijf die winkelverlichting aanbiedt. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van Led Ware. Ze beschikken over een erg ruim assortiment en een snelle levertijd. De producten die ze aanbieden worden aangeboden tegen een erg aantrekkelijke prijs. Ik besloot daarom om over te gaan tot een aankoop van winkelverlichting. Mijn bestelling was binnen een aantal dagen geleverd. Ik had de verlichting opgehangen en ik was erg tevreden over de nieuwe uitstraling van mijn restaurant.